U bevindt zich: Op zoek naar zorg? > Het verblijf in onze woonzorgcentra > Onze woonzorgcentra > RSZK Kempenland, Bladel

RSZK Kempenland, Bladel

Wonen, zorg en welzijn komen samen in RSZK Kempenland. RSZK Kempenland is gesitueerd tegenover RSZK Floriaan, aan de rand van Bladel. Met aan de ene zijde een bosrijk gebied en aan de andere zijde het kloppende hart van Bladel met zijn winkels, markt en gezellige terrasjes. Bij de hoofdingang stopt dagelijks, volgens schema, een buurtbus richting Oirschot. Tegenover RSZK Kempenland ligt een busstation en zwembad De Smagtenbocht. Rondom het verpleeghuis, aan de overzijde, kunnen bezoekers gebruik maken van een schaakspel en tafeltennis. Maar ook op het terras is het heerlijk vertoeven.
In de komende jaren zal RSZK Kempenland verbouwd worden. Momenteel biedt deze locatie zorg aan 75 senioren, waarvan 19 verblijven op een afdeling speciaal voor licht dementerende ouderen. Daarnaast beschikt deze locatie over 4 kort verblijfkamers.

Klik op het onderstaande driehoekje om het filmpje over woonzorgcentrum RSZK Kempenland te starten.

Wij bieden de volgende zorg in RSZK Kempenland

  • Verzorgingshuiszorg, zorgzwaartepakket 1 tot en met 4. Voor meer informatie over zorgzwaartepakketten kunt u terecht bij het RSZK Transferbureau.
  • Zorgwoningen
  • Partneropname

Faciliteiten

Cliënten kunnen tevens gebruik maken van de faciliteiten van het tegenovergelegen RSZK Floriaan.

Adres

RSZK Kempenland
Rondweg 25
5531 AJ Bladel
Tel. (0497) 33 26 00
Fax: (0497) 33 26 09


Klik hier voor een routebeschrijving en reisopties per openbaar vervoer.
Klik hier voor de huisregels.